Vliegtijden Rotterdam The Hague

Aankomsttijden Rotterdam Airport: niet de grootste luchthaven van Nederland maar een zeer populaire vanwege de goedkopere vluchten die er vandaan vertrekken. Tevens verloopt het inchecken, door de douane etc. vaak sneller. Hierdoor hoef je minder land van te voren aanwezig te zien voor vertrek. Wil je de vliegtijden van aankomst van vandaag weten op het vliegveld van Rotterdam dan kan je dat volgen met onderstaand schema:

Aankomsttijden Rotterdam airport vandaag

Als je op het vliegveld aankomt zal je in een kleine ruimte (in verhouding tot de grote luchthavens) moeten wachten op je koffer. Omdat het niet heel groot is zal dit in vele gevallen veel sneller gaan als bijvoorbeeld in Schiphol. Je loopt in korte tijd naar buiten waardoor je geen grote afstanden hoeft af te leggen om met de bus of auto het laatste stuk naar huis te gaan. Mocht je geen groot bagage bij je hebben omdat je voor een korte stedentrip weg bent gegaan dan is het helemaal makkelijk en snel buiten te staan. Mocht je met de bus naar het centrum van Rotterdam gaan dan is het handig om te controleren welke tijd deze vertrekt. Handig dus ook om zelf de aankomsten te controleren op de luchthaven van Rotterdam-The Hague.

Meer weten over Schiphol en Eindhoven airport? De vertrek- en aankomsttijden van Schiphol en Eindhoven.

Vertrektijden Rotterdam airport vandaag

Het is niet zo dat er alleen maar vliegtuigen aankomen bij de luchthaven maar er vertrekken er wel degelijk ook hetzelfde aantal. De vertrektijd van een vliegtuig gaat vaker goed dan de aankomsttijd maar er kunnen altijd problemen voordoen. Blijf daarom met onderstaand schema altijd actueel van de vertrektijden bij Rotterdam Airport:

Er is ook een mogelijkheid om dit op de website van Rotterdam Airport zelf te zien maar dat is minder overzichtelijk. Natuurlijk kan je vliegtuigen volgen aan de hand van de tijd op de officiële website van Rotterdam The Hague Airport.

Je kan ook de aankomst- en vertrektijden van het vliegveld van Rotterdam/The Hague ook op de officiële website bekijken. Dit geeft echter niet zo’n mooie overzichtelijke weergave. Toch benieuwd, kijk hieronder hoe je dat moet doen:

  • Ga naar de officiële website van Rotterdam Airport
  • Selecteer via grote knoppen ‘Vertrektijden’ of ‘Aankomsttijden’ (hij staat al standaard op een van de twee)
  • Je ziet daaronder direct een hele overzichtelijke weergave van de vliegtuigen die te volgen zijn. Afhankelijk van de tijd waarop je zoekt zal ook de volgende dag er op staan. In die weergave staat achtereenvolgens: Tijd, Vlucht, Bestemming, Status.
  • Zie je de vlucht er bij staan dan kan je ook zoeken op vluchtnummer of bestemming.

vliegtuig-vlucht-volgen-rotterdam-airport-the-hague

Ondanks dat het parkeren bij het vliegveld geen probleem is kan het handig zijn om de status van de vlucht goed in de gaten te houden. Voor vertrek moet je gewoon op tijd zijn ook al is er enige vertraging. Echter zal bij aankomst je zo min mogelijk lang wilt wachten om je familie of vrienden op te pikken.

Ook voor het vliegtuigen spotten is het handig zodat je weet welk vliegtuig op welke tijd zal vertrekken of landen. Zo maakt het volgen van vliegtuigen gemakkelijker.

Share Button