Aankomsttijden Schiphol

aankomsttijden schipholSchiphol aankomst: onderstaande schema geeft de tijden aan van hoe laat bepaalde vliegtuigen op Amsterdam Schiphol Airport landen. Let op de selectie van het tijdsbestek. Deze staat standaard op de huidige tijd maar u kunt ook naar tijden later op de dag kijken.

Vliegveld Schiphol aankomsttijden vandaag
Aankomst Schiphol Airport

schiphol logoAlle benodigde informatie om een vlucht te zoeken is aanwezig. Het makkelijkste is als u weet hoe laat het vliegtuig zal landen. Dan blijft er nog maar een kleine selectie over waar je op hoeft te letten. Andere mogelijkheden om op te zoeken zijn het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, aankomsttijd, vertrekstad en de status van de vlucht om te weten of deze onderweg (vertraging), geland of gepland is.

  • aankomsten van klmZoek je een KLM aankomst? Kijk dan onder het kopje ‘vlucht’ dat met de code KL begint. Nog duidelijker is het om bij het kopje ‘luchtvaartmaatschappij’ op KLM te zoeken.
  • transavia tijden van aankomst schipholEen andere populaire zoekopdracht is Transavia. Gewoon zoeken op Transavia bij de kolom ‘luchtvaartmaatschappij’ en je zal de vlucht snel vinden. De luchtvaartcode is ‘HV’.
  • Vele mensen zoeken ook op Easyjet. Deze kan ook gewoon op de naam gevonden worden. De code voor Easyjet bestaat niet uit 2 letters maar een letter+nummer: ‘U2’.

Andere optie voor veel Nederlanders is ook Corendon Dutch Airlines en Tui Fly (deze kunt u ook terug vinden op de Tui website). Deze zullen niet altijd in het lijstje terug te vinden zijn aangezien er niet veel vluchten van zijn. De meeste aankomsten en vertrekken zijn van KLM.

Aankomsttijden Schiphol morgenvroeg

Selecteer de datum van morgen en de gewenste tijd. Dit kan slechts 1 uur zijn tussen 8 en 9 maar u kunt ook de hele middag na 12:00 uur kiezen. Vervolgens kunt u het vluchtnummer zien, welke stad het vandaan komt met airport code, welke luchtvaartmaatschappij het is, de geplande en uiteindelijke aankomst en wat de status er van is. Op deze manier kunt u ook oude aankomsttijden in het verleden van Schiphol Airport terugkijken.

De volgende baan of banen zijn in gebruik:

Bron: Luchtverkeersleiding Nederland

Kijk voor de oranje lijnen voor de landingsbanen.

Teletekst aankomsttijden schipholMen probeert via Google zoekmachine ook aankomsttijden van Schiphol terug te vinden maar dat is nog niet mogelijk. Een andere optie om aankomsten is het ouderwetse Teletekst. Om een aankomsttijd te zoeken moet je op de volgende pagina’s kijken:

Let er op dat er ook sub-pagina’s zijn vanwege de vele aankomsten op Schiphol.

Share Button