Aankomsttijden Schiphol

Schiphol aankomst: onderstaande schema geeft de tijden aan hoe laat bepaalde vliegtuigen op Amsterdam Schiphol Airport landen. Let op de selectie van het tijdsbestek. Deze staat standaard op de huidige tijd maar u kunt ook naar tijden later op de dag bekijken.

Vliegveld Schiphol aankomsttijden vandaag
Aankomst Schiphol Airport

Alle benodigde informatie om een vlucht te zoeken is aanwezig. Het makkelijkste is als u weet hoe laat het vliegtuig zal landen. Dan blijft er nog maar een kleine selectie over waar je op hoeft te letten. Andere mogelijkheden om op te zoeken zijn het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, aankomsttijd, vertrekstad en de status van de vlucht om te weten of deze onderweg (vertraging), geland of gepland is.

Zoek je een KLM aankomst? Kijk dan onder het kopje ‘vlucht’ dat met de code KL begint. Nog duidelijker is het om bij het kopje ‘luchtvaartmaatschappij’ op KLM te zoeken.

Een andere populaire zoekopdracht is Transavia. Gewoon zoeken op Transavia bij de kolom ‘luchtvaartmaatschappij’ en je zal de vlucht snel vinden. De luchtvaartcode is ‘HV’.

Vele mensen zoeken ook op Easyjet. Deze kan ook gewoon op de naam gevonden worden. De code voor Easyjet bestaat niet uit 2 letters maar een letter+nummer: ‘U2’.

Andere optie voor veel Nederlanders is ook Corendon en Tui. Deze zullen niet altijd in het lijstje terug te vinden zijn aangezien er niet veel vluchten van zijn. De meeste aankomsten en vertrekken zijn van KLM.

Share Button