Aankomsttijden Eindhoven Airport

eindhoven airport aankomsttijden logoWe hebben de radar van Eindhoven al online staan maar hoe handig zal het zijn als we ook even de vliegtijden op de website laten zien? Er zijn tal van redenen waarom het handig is om de actuele vertrektijden en aankomsttijden bij luchthaven Eindhoven van het vliegveld te zien en deze te volgen. Om er maar eens een paar te noemen:

  • Heeft de vlucht vertraging en moet je daarom je afspraak op bestemming daarom verplaatsen?
  • Gaat de vlucht op tijd? Leuk ūüôā
  • Wat is de aankomsttijd? Handig als je iemand ophaalt!
  • Ik ben van het vliegtuigspotten!
  • Ga zo maar door!

Vluchten volgen Eindhoven Airport aankomst

Met de onderstaande tool kan je selecteren waar jou voorkeur naar gaat betreft de aankomsttijden of de vertrektijden van vliegveld Eindhoven. Je zal altijd de datum van de desbetreffende dag kunnen bekijken wat natuurlijk ook logisch is. Sommige tijdsperiodes kan het nogal druk zijn en het wordt in Eindhoven ook steeds drukken dus dan is het handig dat je een tijdsdeel kan selecteren. Meer is het eigenlijk niet, super simpel! Je kan direct de eerst volgende vlucht volgen en die daarna. Als er alleen ‘Onderweg’ achter staat dan zijn je volgens verwachte tijd. Anders komt er vertraging achter te staan. Om te zien of je wel de juiste vlucht hebt staat er het vluchtnummer, maatschappij en vertrekstad bij.
Voor¬†aankomst Eindhoven airport moet je het bolletje aanklikken rechts van ‘vertrektijden’. Hierdoor kan je de tijden van de aankomst van de vliegtuigen van de luchthaven zien. Ook hier zie je wederom het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, vertrek (stad met afkorting van de luchthaven), aankomst (vanzelfsprekend vliegveld Eindhoven en in aankomsttijd) en de status of deze geland, onderweg, vertraging of geannuleerd is.

Vlieg je niet vanaf Eindhoven maar van Schiphol dan hebben wij ook de aankomsttijden om te zien welk vliegtuig wanneer landt. De aankomsttijden Schiphol tabel geeft een duidelijk overzicht.

Populaire luchtvaartmaatschappijen

Over het algemeen zullen alleen de budget luchtvaartmaatschappijen in Eindhoven landen en verstrekken. Het voordeel voor de maatschappij is dat het goedkoper dan Schiphol is om te landen en te stationeren. Hierdoor kunnen vluchten veelal goedkoper aangeboden worden. Doordat het niet een heel groot vliegveld is kan je moeilijk verdwalen en zal je minder snel 3 uur van te voren aanwezig hoeven te zijn. De volgende zal je veel zien aankomen in Eindhoven:

  • Wizz Air (vliegt voornamelijk naar oost-Europa)
  • Transavia (vliegt veel naar Spanje en omstreken)
  • Ryanair (vliegt voornamelijk naar Europese steden rond de¬†Middellandse zee)

Zowel Transavia als Ryanair zal met het type vliegtuigen Boeing 737-800 in Eindhoven aankomen. Voor Wizz Air zal dit in vele gevallen het type Airbus A321 zijn. De aankomsttijden zijn veelal nauwkeurig voor de kortere vluchten.

Share Button