Aankomsttijden Eindhoven Airport

We hebben de radar van Eindhoven al online staan maar hoe handig zal het zijn als we ook even de vliegtijden op de website laten zien? Er zijn tal van redenen waarom het handig is om de vertrektijden en aankomsttijden in Eindhoven van het vliegveld te zien en deze te volgen. Om er maar eens een paar te noemen:

  • Heeft de vlucht vertraging en moet je daarom je afspraak op bestemming daarom verplaatsen?
  • Gaat de vlucht op tijd? Leuk 🙂
  • Wat is de aankomsttijd? Handig als je iemand ophaalt!
  • Ik ben van het vliegtuigspotten!
  • Ga zo maar door!

Vluchten volgen Eindhoven Airport aankomst

Met de onderstaande tool kan je selecteren waar jou voorkeur naar gaat betreft de aankomsttijden of de vertrektijden van vliegveld Eindhoven. Je zal altijd de datum van de desbetreffende dag kunnen bekijken wat natuurlijk ook logisch is. Sommige tijdsperiodes kan het nogal druk zijn en het wordt in Eindhoven ook steeds drukken dus dan is het handig dat je een tijdsdeel kan selecteren. Meer is het eigenlijk niet, super simpel! Je kan direct de eerst volgende vlucht volgen en die daarna. Als er alleen ‘Onderweg’ achter staat dan zijn je volgens verwachte tijd. Anders komt er vertraging achter te staan. Om te zien of je wel de juiste vlucht hebt staat er het vluchtnummer, maatschappij en vertrekstad bij.
Voor aankomst Eindhoven airport moet je het bolletje aanklikken links van ‘aankomsttijden’. Hierdoor kan je de tijden van de aankomst van de vliegtuigen van de luchthaven zien. Ook hier zie je wederom het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, vertrek (stad met afkorting van de luchthaven), aankomst (vanzelfsprekend vliegveld Eindhoven en in aankomsttijd) en de status of deze geland, onderweg, vertraging of geannuleerd is.

Vlieg je niet vanaf Eindhoven maar van Schiphol dan hebben wij ook de aankomsttijden om te zien welk vliegtuig wanneer landt. De aankomsttijden Schiphol tabel geeft een duidelijk overzicht.

Share Button