Vliegveld Rotterdam

Veel spottersplaatsen zijn er niet echter is Bovendijk (rode stip) een mooie locatie om een vliegtuig te zien vertrekken of aankomen. Een andere plek om vliegtuigen te volgen is het panoramaterras. Dit is te bereiken via het restaurant de Horizon bij het vliegveld Rotterdam The Hague. Gemakkelijk een vliegtuig spotten terwijl je vrienden of familie op dat moment er in zitten.

vliegtuig volgen bij rotterdam the hague airport

Welke maatschappijen vliegen vanaf Rotterdam?

Er zijn slechts rond de 40 vertrek en aankomsten bij vliegveld Rotterdam The Hague. De volgende vliegmaatschappijen zullen daar bij zijn:

Wil je meer weten over aankomsten? Zie hier: aankomsttijden Rotterdam airport

Vertrekken: Vertrektijden Rotterdam The Hague Airport

Live Radar Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam heeft voornamelijk bestemmingen in Europa. Dat houd in vele gevallen ook in dat het niet de grootste vliegtuigen zijn en die je kan volgen. Dat betekent natuurlijk niet dat het minder leuk is om vliegtuigen te spotten bij Rotterdam. Wil je toch de grote vliegtuigen zien of de modernste zien langsrazen dan moet je toch echt naar een grotere luchthaven zoals Schiphol, Brussel of Keulen. Echter is dat niet altijd voor iedereen mogelijk en dan is het toch een goed alternatief om van die mooie vliegtuigen te zien.

Wil je toch de vliegtuigen en vluchten volgen bij Schiphol? Dan is het handig als je de vertrek- en aankomsttijden bij Schiphol Airport weet. Zie dan: aankomst Schiphol. Er zijn vele vliegtuigen dus online even checken welk vliegtuig wanneer landt zodat je de precieze aankomst op Schiphol kan weten.

Share Button