Volg vliegtuigen KLM

Live een vliegtuig volgen van de KLM? Ja dat kan, al dan niet met 10 minuten vertragingsbeeld.
Zie ‘alle’ KLM vluchten hieronder (tijdelijk niet beschikbaar. Ga naar de homepagina (Vliegtuig volgen met onze online radar!) voor alle vluchten):

Kijk voor alle vluchten in het menu op onze website.
KLM is een grote vliegmaatschappij in Nederland die vele vluchten naar internationale steden uitvoert. Dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. Ze vliegen buiten Europa naar internationale steden zoals Rio de Janeiro, Tokyo, Bangkok en New York. KLM bezit ook over de vliegtuigen Dreamliners zodat je voor alle gemakken voorzien bent. Voor de zakelijke reiziger van KLM is er de KLM cityhopper die alleen Europese bestemmingen heeft. KLM is steeds meer bezig om een prijsvechter te worden om geen marktaandeel te verliezen. Daarom zal je steeds meer goedkopere vluchten vinden die normaal alleen voor de zakelijke reiziger weggelegd was maar nu dus ook voor de vakantieganger of stedentripper. Je kan dus deze vluchten ook volgen voor aantrekkelijke prijzen. Wil je de vertrektijden weten vanaf Schiphol? Check dan onze pagina: vertrek Schiphol en aankomst Schiphol Airport

KLM vluchten volgen

Mocht je ene fan zijn van KLM dan ben je bij Schiphol aan het juiste adres. Het is de thuisbasis en er zullen vele vluchten per dag vertrekken en arriveren. Ze hebben nog geen A380 en dat is misschien nog voor de toekomst weggelegd maar ze hebben zeker mooie vliegtuigen.

De meest populaire route waar men informatie over wilt weten is de KL735. Deze vlucht van KLM gaat dagelijks van Amsterdam naar Curaçao. De retourvlucht is de KL736. De vliegtijd is rond de 10 uur.

Een andere interessante vluchtroute van de KLM is de KL598. Deze vlucht gaat van Kaapstad (Zuid-Afrika) naar Amsterdam Schiphol Airport. De retourvlucht is KL597 (dus van Amsterdam naar Kaapstad (airportcode CPT van Capetown). Het duur tussen de 11 tot 12 uur om vanaf Schiphol in Kaapstad te arriveren.

Voor de vertrek- en aankomsttijden van de KLM vluchten kun je hieronder in 2 verschillende schema’s bekijken. De vluchten van de KLM kan je zoeken door naar de letters KL te kijken met het desbetreffende vluchtnummer erachter of je kan in het lijstje kijken naar de luchtvaartmaatschappij.

KLM aankomsttijden

KLM vertrektijden

Tags: flight tracker klm, vlucht volgen klm, klm vlucht volgen, klm vluchtinformatie, klm vluchten, klm inchecken, klm check in online, klm vertrektijden, vluchtinformatie klm, klm vluchtschema, vluchtnummer klm, vluchttijden klm, vliegtuig volgen klm, vluchtgegevens klm, klm aankomsttijden, vlucht tracker

Share Button