Vliegtuig volgen Google Earth

google earth logoU kon in het verleden live beelden van vliegtuigen volgen via Google Earth. Nadat u Earth had gedownload ging u naar flightwise.com om de gewenste vlucht te zoeken. Vervolgens kon u de route op Google Earth openen. Dit gaat dus helaas niet meer. Als u naar flightwise.com gaat zult u ook zien dat de optie om naar Earth te gaan verdwenen is. U kan natuurlijk wel de live radar op onze hoofdpagina ‘Vliegtuig volgen met onze online radar!‘ gebruiken.

Toch Google Earth (PRO versie is tegenwoordig ook gratis waarbij de kwaliteit hoogwaardiger is) gebruiken? Download het dan hier:

  • google-earth-downloaden

U kunt het ook op je telefoon installeren via de app die beschikbaar is gesteld:

U kunt echter wel zelf plaatsnemen achter het stuur om rond te vliegen. Deze simulatie is ook leuk om te spelen en een hele manier om een vlucht te volgen terwijl u er zelf ‘inzit’.

Een vliegtuig volgen kan dus het best met de online radar op onze website. Bepaal welke vlucht u wilt volgen en selecteer de meest passende pagina zoals Schiphol, Rotterdam, Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven. Is er twijfel welke gekozen moet worden dan is dat geen probleem. Op iedere pagina kan worden in- en uitgezoomd om alsnog het juiste vliegtuig te vinden en te volgen.