Aankomsttijden Schiphol

Schiphol aankomst: onderstaande schema geeft de tijden aan van hoe laat bepaalde vliegtuigen op Amsterdam Schiphol Airport landen. Let op de selectie van het tijdsbestek. Deze staat standaard op de huidige tijd maar u kunt ook naar tijden later op de dag kijken.

Schiphol Aankomst Vandaag

Vertrektijden Schiphol Airport

Vliegtuigen KLM Volgen

Vliegtuig volgen

Aankomst Schiphol Airport

schiphol aankomst Alle benodigde informatie om een vlucht te zoeken is aanwezig. Het makkelijkste is als u weet hoe laat het vliegtuig zal landen. Dan blijft er nog maar een kleine selectie over waar je op hoeft te letten. Andere mogelijkheden om op te zoeken zijn het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, aankomsttijd, vertrekstad en de status van de vlucht om te weten of deze onderweg (vertraging), geland of gepland is.

  • aankomsten van klm Zoekt u een KLM aankomst? Kijk dan onder het kopje ‘vlucht’ dat met de code KL begint. Nog duidelijker is het om bij het kopje ‘luchtvaartmaatschappij’ op KLM te zoeken.
  • transavia tijden van aankomst schiphol Een andere populaire zoekopdracht is Transavia. Gewoon zoeken op Transavia bij de kolom ‘luchtvaartmaatschappij’ en u zult de vlucht snel vinden. De luchtvaartcode is ‘HV’.
  • Vele mensen zoeken ook op Easyjet. Deze kan ook gewoon op de naam gevonden worden. De code voor Easyjet bestaat niet uit 2 letters maar een letter + nummer: ‘U2’.

Andere optie voor veel Nederlanders is ook Corendon Dutch Airlines en Tui Fly (deze kunt u ook terug vinden op de Tui website). Deze zullen niet altijd in het lijstje terug te vinden zijn aangezien er niet veel vluchten van zijn. De meeste aankomsten en vertrekken zijn van KLM.

Aankomsttijden Schiphol morgenvroeg aankomsttijden schiphol

De tijden van de volgende morgen zijn in de meeste gevallen hetzelfde als de geplande tijd. Kies op de website van Schiphol Arrivals of op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf voor de meest actuele tijden. Daar kunt u het vluchtnummer zien, welke stad het vandaan komt met airport code, welke luchtvaartmaatschappij het is, de geplande en uiteindelijke aankomst en wat de status er van is. Op deze manier kunt u ook aankomsttijden van Schiphol Airport bekijken.

Welke landingsbaan of startbaan wordt er momenteel gebruikt?

De volgende baan of banen zijn in gebruik:

Bron: Luchtverkeersleiding Nederland + mobiele versie

De oranje lijn staat als aankomstbaan en de blauwe lijn als vertrekbaan.

Teletekst aankomsttijden schiphol Teletekst

Men probeert via Google zoekmachine ook aankomsten van Schiphol terug te vinden maar dat is nog niet mogelijk. Een andere optie om aankomsten is het ouderwetse Teletekst. Om een actuele aankomsttijden Schiphol te zoeken moet u op de volgende pagina’s kijken:

Let er op dat er ook sub-pagina’s zijn vanwege de vele aankomsten op Schiphol.

Nieuws Schiphol Arrivals

  • Aegean Airlines verhoogt het aantal wekelijkse vluchten van Athene naar Schiphol voor het winterseizoen van zeven naar tien, gelijk aan het zomerseizoen. Op woensdag, vrijdag en zondag wordt er vanaf 15 november een extra vlucht toegevoegd. De Griekse luchtvaartmaatschappij bedient ook Eindhoven met twee wekelijkse vluchten naar Athene, terwijl in totaal twaalf wekelijkse vluchten naar Nederland worden aangeboden. Aegean gebruikt Airbus A320-vliegtuigen op deze routes en blijft een van de weinige Europese luchtvaartmaatschappijen die gratis maaltijden en drankjes aan Economy Class-passagiers aanbiedt.

Geplande tijd Aangepaste tijd Vliegveld Luchtvaartmaatschappij Vluchtnummer Status
00:30 00:20 Gran Canaria (LPA) TRA HV5666 Geland -
00:35 00:26 Tenerife Zuid (TFS) TRA HV6672 Geland -
01:25 00:49 Hurghada (HRG) TRA HV5228 Landt andere tijd -


Klik hier om meer vluchten te laden ...