Vlucht volgen Europa

De meeste van ons zullen met het vliegtuig op vakantie of zakenreis gaan bij afstanden die te ver zijn voor de auto. Met name Europa is populair omdat je vaak voor een lage prijs al naar verre bestemmingen kan vliegen zoals Alicante of Athene. Vind je het leuk om vluchten te volgen die dezelfde route vliegen als jij dan moet je zeker de radar hier op deze pagina bekijken.

Volg vliegtuigen in heel Europa met de vliegtuig radar hieronder. Zoom even uit voor een beter zicht:

Zoom uit of verschuif de map om andere delen van de wereld te bekijken.

Het maakt niet uit waar je ben of je kan op deze pagina naar vluchten uit heel Europa bekijken, zelfs al zit je in je appartement op je balkon in Barcelona, Milaan of Budapest. Pak je telefoon, tablet of laptop er bij en kijk welke vlucht er op het moment vlakbij vliegt. Het volgen met een online radar kost niet heel veel data dus ook als je niet zo’n snelle internetverbinding hebt is het mogelijk om er achter te komen welk vliegtuig er over vliegt. De vluchten zullen dus voor iedereen te zien zijn. De meeste vluchten zullen bij Schiphol landen en opstijgen. Wil je weten welke precieze vluchten vertrekken dan kan je onze pagina over de aankomst– en vertrektijden Schiphol bekijken.

Nieuws

  • 6 december 2019: wist u dat er elke dag rond de 30 duizend vluchten te volgen zijn boven Europa?
  • 7 oktober 2019: een bestemming in Europa maar toch uren in het vliegtuig zitten? Maak het minder belastend door je schouders en armen  wat rond te bewegen en rond te draaien. Kantel wat met je bekken en beweeg je hoofd langzaam heen en weer. Loop ook even heen en weer in het gangpad. Dit zal het allemaal wat fijner maken op de vlucht.