Vlucht volgen Ryanair

Een Ryanair vlucht volgen doet u via onderstaande gratis en live radar:

U kunt met bovenstaande flightradar alle vluchten van Ryanair online volgen waaronder de populaire bestemmingen Londen, Charleroi en Eindhoven.  Een vliegtuig volgen met meer informatie kan door op het vliegtuigje te klikken. Zo kan je precies zien wat de bestemming van vertrek en aankomst is. Er staat ok bij welk type vliegtuig het is. Een voorbeeld zou zijn een veelgebruikte Boeing 737. Tevens heeft ieder vliegtuig een eigen registratiecode. Tenslotte kan je ook die vlieghoogte en de snelheid van het vliegtuig aflezen.

Nieuws

  • Ryanair blijft last houden van de coronagekte en welke maatschappij niet. De zomer is weer voorbij en de boekingen nemen weer af. Er zullen daardoor 20 procent minder vluchten te volgen zijn. Een vlucht naar Zweden, Spanje of Frankrijk zal het snelst geschrapt worden vanwege de nieuwe beperkingen tot reizen.
  • 15 maart 2020: heb je een vlucht geboekt vertrek je in de maand maart dan kan je deze omboeken zonder dat daar kosten aan verbonden zitten. De prijs wordt echter wel duurder als er een tariefverschil is voor een andere boeking.
  • 8 maart 2020: de luchtvaartmaatschappij schrapt een groot deel van de vluchten die naar het noorden van Italië gaan. Het gaat voornamelijk om de periode 17 maart tot en met 8 april. 
  • 7 februari 2020: Ryanair was in conflict met Eindhovense piloten. De piloten zijn in gelijk gesteld door de rechter. De piloten kregen ontslag omdat er geen basis in Eindhoven meer was. Ze gewerden gestuurd naar bestemmingen zoals Marokko, Italië of Bulgarije maar weigerde dit. 
  • 25 januari 2020: Ryanair is van plan om 100 nieuwe vliegtuigen te kopen. Niet voor de maatschappij zelf maar voor dochteronderneming Laudamotion die al met Airbus modellen vliegt. Volg het nieuws van alle vluchten van Ryanair.
  • 10 januari 2020: de luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een flinke toename aan passagiers vervoerd in 2019. Het kwam uit op ruim 152 miljoen wat een toename van 9% betekent. De grootste verbetering in het jaar kwam door de stoelbezetting van zelfs 96%. 
  • 13 december 2019: de topman van Ryanair, O’Leary, geeft aan dat men niet van plan is om de passagiers te laten weten of zij met een Boeing 737 MAX gaan vliegen. Ryanair is niet in staat om dat te doen omdat vliegtuigen met regelmaat wisselen i.v.m. plotseling meer inzet of onderhoud. De Boeing 737 MAX staat bekend om enkele problemen.
  • 6 december 2019: Er zijn zo’n 6 vluchten te volgen van Ryanair net over de grens bij vliegveld Weeze in Duitsland. Weeze Airport heeft het echter erg lastig op financieel gebied en dreigt te moeten sluiten als er geen impuls vanuit de overheid komt. Wie Ryanair of Weeze al wat langer aan het volgen is weet dat er bij het nabij gelegen vliegveld Düsseldorf Airport al wat drukker is met de Ierse luchtvaartmaatschappij.