Aankomst en Vertrek Charleroi Airport

Menu:

Bekijk de aankomsttijden en vertrektijden van de luchthaven in België: Brussels South Charleroi Airport. De luchthaven codes zijn IATA: CRL en  ICAO: EBCI. Als je een aankomst of vertrek hebt op het vliegveld in het zuiden van onze zuiderburen dan zal dat in vele gevallen met een budget luchtvaartmaatschappij zijn. Elke dag zijn er vele vliegtuigen te volgen. Een vliegtuig volgen naar voornamelijk bestemmingen in Europa. De goedkopere prijzen voor deze vluchten zijn te overwegen om niet in Nederland maar vanaf Brussels South Charleroi Airport te vertrekken.

Op deze pagina kan je niet alleen een vliegtuig volgen maar ook kijken of er vluchten zijn vertraagd, geannuleerd of gewoon volgens de planning te volgen zijn. De meesten vertrekken en aankomsten op Charleroi Airport zijn in de ochtend of middag.

Aankomst en Vertrek Charleroi Airport drukste routes

Brussels South Charleroi Airport wordt in de meeste gevallen gewoon Charleroi Airport genoemd. Het vliegveld ligt ruimschoots van de hoofdstad Brussel af op zo’n 50 kilometer in Gosselies van de stad Charleroi. Het vliegveld Charleroi is gegroeid met veel vertrektijden en aankomsttijden op de borden van de terminal. Het staat bekent om met maatschappijen zoals Ryanair en Wizz Air goedkope vluchten uit te voeren naar bestemmingen over heel Europa. Met de aanwezig 2,550 kunnen ook grote vliegtuigen landen of een vertrek hebben. De eerste aankomst op Charleroi airport gaat terug in 1919. Sindsdien is het vele malen uitgebreid en gerenoveerd tot een moderner vliegveld w at het nu is. Van 200 duizend passagiers voor het jaar 2000 naar meer dan 8 miljoen in 2019. Uiteraard heeft het corona-virus ook invloed op deze luchthaven en zijn er in 2020 slechts 2,6 miljoen passagiers geweest die gebruik maakte van Charleroi Airport. Een vertrek of aankomst zal in 2021 weer langzaam stijgen naar hoe het in 2019 was.

Aankomst Charleroi Airport

Je kan aankomsttijden in het schema hieronder zien. Let er op dat je alleen de aankomsten voor vandaag kunt bekijken. De aankomsttijden zijn onderverdeeld in tijdsvakken van drie uur die u zelf kunt selecteren. AM betekent nacht en ochtend en PM middag en avond. Naast de Status en de aankomsttijd is het eenvoudig een vliegtuig te volgen door naar het vertrek te kijken waar het vliegtuig vandaan vertrekt.

Vertrek Charleroi Airport

Het internationale vliegveld in Wallonie van België biedt aan slechts een paar handen vol aan airlines een vertrek. De belangrijkste vliegmaatschappijen zijn Ryanair, TUI Fly, Wizz Air. Andere die minder bestemmingen en vluchten aanbieden zijn Air Belgium, Air Corsica, Eurowings, Pegasus Airlines. Bestemmingen gaan voornamelijk naar Europese Steden maar er zijn ook vluchten te volgen naar Curaçao, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre, Algiers, Casablanca, Rabat, Hurghada, Sharm El Sheikh en meer.

De drukste routes in zijn naar Budapest, Bucharest, Sofia, Alicante, Malaga, Pisa, Warschau, Porto, Faro, Istanbul Sabiha, Tenerife South, Rome Ciampino, Krakow.

De volledige top 5:

 • Hungary, Budapest Airport
 • Italy, Bergamo Airport
 • Romania, Bucharest Airport
 • Spain, Madrid Airport
 • Denmark, Copenhagen Airport

Adres en locatie

 • Rue des Frères Wright 8, 6041
 • Charleroi, België
 • Telefoon: +32 902 02 490
 • Tijdzone: wintertijd UTC +1, zomertijd UTC +2.
 • Munteenheid: Euro
 • Landnummer voor bellen: +32 (0032)

Vlucht Volgen Charleroi

Live en real-time vluchten luchthaven Charleroi:

Nieuws