Aankomsttijden Schiphol

Schiphol aankomst: onderstaande schema geeft de tijden aan van hoe laat de vliegtuigen op Amsterdam Schiphol Airport landen. Je kan dus zien welke vliegtuigen landen met de stad van herkomst, vluchtnummer, vliegmaatschappij en de status. De status kan aangeven of een vlucht al is geland, op schema is, geannuleerd is of wellicht vertraging heeft.

Schiphol Aankomst Vandaag

Vertrektijden Schiphol Airport

Vliegtuigen KLM Volgen

Vliegtuig volgen

Aankomst Schiphol Airport

schiphol aankomstAlle benodigde informatie om een vlucht te zoeken is aanwezig. Het makkelijkste is als u weet hoe laat het vliegtuig zal landen. Dan blijft er nog maar een kleine selectie over waar je op hoeft te letten. Andere mogelijkheden om op te zoeken zijn het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, aankomsttijd, vertrekstad en de status van de vlucht om te weten of deze onderweg (vertraging), geland of gepland is.

 • aankomsten van klm Zoekt u een KLM aankomst? Kijk dan onder het kopje ‘vlucht’ dat met de code KL begint. Nog duidelijker is het om bij het kopje ‘luchtvaartmaatschappij’ op KLM te zoeken.
 • transavia tijden van aankomst schiphol Een andere populaire zoekopdracht is Transavia. Gewoon zoeken op Transavia bij de kolom ‘luchtvaartmaatschappij’ en u zult de vlucht snel vinden. De luchtvaartcode is ‘HV’.
 • Vele mensen zoeken ook op Easyjet. Deze kan ook gewoon op de naam gevonden worden. De code voor Easyjet bestaat niet uit 2 letters maar een letter + nummer: ‘U2’.

Andere optie voor veel Nederlanders is ook Corendon Dutch Airlines en Tui Fly (deze kunt u ook terug vinden op de Tui website). Deze zullen niet altijd in het lijstje terug te vinden zijn aangezien er niet veel vluchten van zijn. De meeste aankomsten en vertrekken zijn van KLM.

Aankomsttijden Schiphol morgenvroegaankomsttijden schiphol

De tijden van de volgende morgen zijn in de meeste gevallen hetzelfde als de geplande tijd. Kies op de website van Schiphol Arrivals of op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf voor de meest actuele tijden. Daar kunt u het vluchtnummer zien, welke stad het vandaan komt met airport code, welke luchtvaartmaatschappij het is, de geplande en uiteindelijke aankomst en wat de status er van is. Op deze manier kunt u ook aankomsttijden van Schiphol Airport bekijken.

Vliegmaatschappijen en bestemmingen

Een vliegtuig volgen zal het meest vanzelfsprekend zijn van KLM. Schiphol is de thuisbasis van deze maatschappij waarbij KLM de meeste aankomsten heeft. Ze vliegen de hele wereld over maar de meeste vluchten zijn binnen Europa te volgen. Meestal zal je bij aankomst 1 of aankomst 2 terechtkomen als het vliegtuig geland is. Andere populaire luchtvaartmaatschappijen bij Schiphol Airport zijn:

 • Transavia
 • TUI Fly
 • Delta
 • Air France
 • Lufthansa
 • British Airways
 • Emirates
 • etc.

Al die vliegtuigen komen vanuit de hele wereld. Veel komen uit Europa waarbij veel belangrijke routes naar Spanje zijn. Denk hierbij aan Barcelona, Alicante, Valencia en natuurlijk de bestemmingen op de Canarische Eiland zoals Tenerife, Fuerte Ventura, etc. Andere grote bestemmingen zijn Frankfurt, Londen, Rome, Dublin, Kopenhagen, Stockholm, Parijs, etc. De verre vluchten gaan grotendeels naar New York, Dubai, Dubai etc.

Welke landingsbaan of startbaan wordt er momenteel gebruikt?

De volgende baan of banen zijn in gebruik:

Bron: Luchtverkeersleiding Nederland + mobiele versie

De oranje lijn staat als aankomstbaan en de blauwe lijn als vertrekbaan.

Teletekst aankomsttijden schipholTeletekst

Men probeert via Google zoekmachine ook aankomsten van Schiphol terug te vinden maar dat is nog niet mogelijk. Een andere optie om aankomsten is het ouderwetse Teletekst. Om een actuele aankomsttijden Schiphol te zoeken moet u op de volgende pagina’s kijken:

Let er op dat er ook meerdere tabbladen zijn vanwege de vele aankomsten op Schiphol.

Nieuws Schiphol

 • Aegean Airlines verhoogt het aantal wekelijkse vluchten van Athene naar Schiphol voor het winterseizoen van zeven naar tien, gelijk aan het zomerseizoen. Op woensdag, vrijdag en zondag wordt er vanaf 15 november een extra vlucht toegevoegd. De Griekse luchtvaartmaatschappij bedient ook Eindhoven met twee wekelijkse vluchten naar Athene, terwijl in totaal twaalf wekelijkse vluchten naar Nederland worden aangeboden. Aegean gebruikt Airbus A320-vliegtuigen op deze routes en blijft een van de weinige Europese luchtvaartmaatschappijen die gratis maaltijden en drankjes aan Economy Class-passagiers aanbiedt.