Plattegrond Schiphol

Vertrekhal

Vertrek je voor het eerst vanaf Schiphol Airport Amsterdam dan kan het handig zijn als je onderstaande plattegronden even bekijkt. Reis je zelf met de auto naar het vliegveld kijk dan direct even onderaan voor de parkeerplattegrond. De bovenverdieping van de vertrekhallen is niet heel groot en op de begane grond zal je dus ook de meeste winkels en restaurants vinden.

schiphol plattegrond vertrekhal top level

plattegrond vertrekhal schiphol airport

amsterdam schiphol airport map info

Aankomsthal

Eenmaal weer terug gekomen van zakenreis of vakantie zal je in een van de aankomsthallen arriveren. Dit is afhankelijk waar de koffers op de bagageband worden gebracht. Hier is verder weinig te doen naast het wachten op je koffer en de toiletten. Je zal eerst door de douane heen moeten wat vrij gemakkelijk is als je niets aan te geven hebt. Hierna zal je bij alle beschikbare winkels en restaurants komen. Loop door naar buiten als je met de bus of taxi verder wilt. Als je wordt opgehaald kan het handig zijn als je afspreekt bij de vertrekhallen. Reis je met de trein verder zal je door de tunnel moeten.

aankomsthal plattegrond schiphol airport

plattegrond aankomsttijden informatie

Parkeren

Op deze map kan je precies zien waar je moet wezen om de auto te parkeren. Tevens is het een handige plattegrond om te zien als je zelf niet met de auto naar de luchthaven rijdt maar je laat brengen. De getallen 1, 2 en 3 geven de vertrekhallen aan. Kijk goed op de aanwezig borden buiten voor de luchtvaartmaatschappijen. Deze hebben namelijk hun eigen locatie om in te checken.

plattegrond parkeren vliegveld schiphol