Aankomst en Vertrek Düsseldorf Airport

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Menu:

Waar de meeste mensen een vliegtuig volgen rondom Schiphol zijn er vele in het oosten van het land die er voor kiezen om dat bij Düsseldorf te doen. Er worden wellicht minder vluchten aangeboden dan de grote luchthavens zoals Frankfurt en Amsterdam Schiphol maar er zijn vele mogelijkheden om naar toe te vliegen. Een Düsseldorf vertrek zal in de meeste gevallen naar een Europese bestemming zijn. Toch zijn er ook enkele verre bestemmingen zoals Dubai en Sharm el-Sheikh. Een Düsseldorf aankomst zal veelal uitgevoerd worden door Eurowings of Lufthansa maar ook Corendon Airlines of TUI bieden hier aankomsten aan.

De precieze tijd van een vlucht volgen? Dat kan met onderstaand schema. Daar staan de actuele Dusseldorf vertrektijden en aankomsttijden. Het vliegveld, ook wel Flughafen Düsseldorf genoemd, ligt vlak over de grens van Nederland. De airport code is DUS.

Met twee landingsbanen en meerdere terminals vervoerd het miljoenen passagiers. Het recordjaar staat op 25,51 miljoen passagiers.

vertrek Frankfurt aankomst vliegveld map

Eurowings is in Dusseldorf Airport de belangrijkste vervoerder naar diverse bestemmingen. Jaarlijks vliegen zo’n 20-25 miljoen mensen naar en van deze stad in de Duitse provincie North Rhine-Westphalia.

Aankomst Düsseldorf Airport

De Düsseldorf aankomsttijden vandaag worden in het schema getoond. De eerste aankomst is van een uur terug. Wil je verder terugkijken dan kan je klikken op ‘Previous flights’. Wil je de huidige aankomsten weten dan kan je iets naar beneden scrollen. Als je een latere vlucht wilt zijn kan je klikken op ‘Next flights’. Ter bevestiging van de juiste vlucht kan je naar IATA (airport code), Origin (herkomst), Flight (vluchtnummer), en Airline (luchtvaartmaatschappij) kijken. De huidige status van de vlucht staat op het eind.

Vertrek Düsseldorf Airport

Locatie en vervoer

Düsseldorf Airport ligt zo’n 7-8 kilometer van het centrum van de stad. Met de auto kan je er in 10-15 minuten al zijn. Zeker bij aankomst kan je direct met een taxi snel bij je eindbestemming zijn. In het centrum zal er wel wat meer vertraging zijn i.v.m. stoplichten en drukte. Met het openbaar vervoer zijn er vele opties. Houdt rekening met een reistijd van 40-45 minuten met een overstap.

Terminals en vluchten

Er zijn 3 terminals en 2 start- en landingsbanen.

Terminal A biedt o.a. de vliegmaatschappij TAP, Swiss, en waarvan Lufthansa en Eurowings de belangrijkste zijn. Voor terminal B is dat Condor en wellicht ook wel TUI, Iberia, en KLM. Terminal C is voornamelijk voor lange afstandsvluchten. De belangrijkste luchtvaartmaatschappij in deze terminal is Emirates die dagelijks de route Düsseldorf – Dubai aanbiedt. De drukste routes van het vliegveld:

De volledige top 10:

Adres en locatie

  • Flughafenstraße 105
  • 40474 Düsseldorf
  • Duitsland
  • Telefoon: +492114210
  • Tijdzone: wintertijd UTC +1, zomertijd UTC +2.
  • Munteenheid: Euro
  • Landnummer voor bellen: +49 (0049)

Vlucht Volgen Düsseldorf

Live en real-time vluchten luchthaven Düsseldorf:

Nieuws

  • Over het weekend liet Royal Jordanian de lucht trillen met opwinding toen ze hun sprankelende nieuwe route lanceerden tussen het betoverende Amman en het bruisende Düsseldorf. De feestelijk versierde Airbus A320 betrad het Duitse luchtruim en werd begroet met een sierlijk watersaluut, waarmee de start van deze opwindende reis werd gemarkeerd. Royal Jordanian zal nu twee keer per week de hemel doorklieven op deze betoverende route.En alsof dat nog niet genoeg is om de reislustige harten te veroveren, plant de luchtvaartmaatschappij volgende maand ook de lancering van een gloednieuwe route naar het hart van Europa, Brussel. Dit brengt het totaal aantal Nederlandse luchthavens die ‘RJ’ aanraakt op een indrukwekkende drie. Op Schiphol heeft de luchtvaartmaatschappij al vele decennia haar vleugels uitgespreid, en die traditie zal voortduren, waardoor reizigers kunnen blijven genieten van de voortreffelijke diensten van Royal Jordanian. Bereid je voor op een naadloze reiservaring terwijl Royal Jordanian de lucht doorkruist met gratie en stijl, verbindend met enkele van de meest fascinerende bestemmingen. Bon voyage!
  • Na een periode van gedwongen stilstand door de impact van de coronapandemie, is Etihad Airways sprankelend terug op Düsseldorf Airport! De luchtvaartmaatschappij heeft haar vleugels opnieuw uitgespreid en vliegt nu driemaal per week tussen haar thuisbasis Abu Dhabi en de geliefde Duitse luchthaven, die ook onder Nederlandse reizigers bijzonder in trek is.Stippel je reisagenda uit, want Etihad Airways biedt nu verleidelijke vluchten aan op elke dinsdag, donderdag en zondag, verbindend tussen de weelderige parel van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, en het bruisende Düsseldorf. De reis wordt nog aangenamer gemaakt door het gebruik van een moderne Boeing 787 Dreamliner op deze route.Met de terugkomst van Etihad Airways is Düsseldorf Airport nu de trotse thuishaven van de ‘ME3’, waar ook Emirates en Qatar Airways hun vleugels uitspreiden met verleidelijke vluchten naar respectievelijk Dubai en Doha.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]