Vlucht volgen Schiphol

U kunt live vluchten Schiphol volgen. Het is gemakkelijk online op uw mobieltje op een radar te zien. U kunt eenvoudig in- en uitzoomen om een beter overzicht te krijgen. Selecteer elke willekeurige vlucht om te kijken van welke vliegmaatschappij deze is. Andere leuke weetjes zijn de vliegsnelheid, hoogte, waar het vandaan komt (en natuurlijk waar het van plan is om te landen) en hoe lang het duurt voordat deze gaat landen.

Online vlucht volgen Schiphol

Gaat u wel eens vliegtuig volgen? Dan kan bovenstaande radar namelijk heel handig en leuk zijn. U kunt precies zien welk type vliegtuig gaat landen. Zo kunt u ook op tijd klaar staan om mooie foto’s te maken. Komt er een vlucht aan met het type vliegtuig dat u al gezien hebt dan kunt u lekker een blijven zitten om uw patatje op te eten (als u bijvoorbeeld bij de Polderbaan zit. Een andere leuke fijne positie is bij de Mc Donalds vlak voordat de vliegtuigen landen (of opstijgen) bij de Kaagbaan.

Volg direct uw vlucht hieronder:

Vluchten Schiphol Radar

Vertrek en aankomst Schiphol

Veel mensen laten zich wegbrengen en/of ophalen bij vliegveld Schiphol (Amsterdam). Het voordeel van onze bovenstaande radar is dat u die al vanuit huis kunt raadplegen om te kijken waar het vliegtuig op het moment is. Zo kunt u perfect uw rit naar het vliegveld afstemmen om niet daar urenlang voor niets te staan mocht het vliegtuig vertraging hebben. Het is trouwens misschien wat makkelijker bij het ophalen van familie of vrienden om bij vertrek te staan. Hier is veelal meer ruimte om te staan. Tevens is het voor de thuiskomers een kleine moeite om met de roltrap een verdieping omhoog te gaan. Als u dan toch veel te vroeg bent kunt u ook de vlucht volgen op Schiphol.

vlucht-volgen-schiphol

Nieuws:

  • Een vlucht volgen Schiphol wordt steeds minder aannemelijk. De pieren B, C, F en G zijn gesloten en alleen D, E en F zijn nog maar open voor vluchten. Als u gewend bent voor een KLM check-in bij Vertrek 1 dan zal u zich moeten melden bij Vertrek 2 of 3. Er zijn nu zelfs 90% minder vluchten en 95% minder passagiers vergeleken met vorig jaar.
  • De commissie die onderzoek doet naar de CO2 adviseert om niet met de auto naar Schiphol te komen maar het openbaar vervoer om zo uitstoot te verminderen. Dit is makkelijk voor als je een vlucht hebt vanaf Schiphol Amsterdam. Dit is echter minder gemakkelijk als je vliegt vanaf de luchthavens Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.
  • Een vliegtuig dat vanuit Venetië op weg was naar Amsterdam moest uitwijken naar Rotterdam The Hague Airport. Dit vanwege storm rond Schiphol en het mogelijk langer rondcirkelen. Passagiers moesten verder met openbaar vervoer.