Meer vluchten en vliegen

Het meest populaire om vervoer te volgen zijn de vliegtuigen. Daar gaat het ook voornamelijk om op www.vliegtuigvolgen.eu. Echter zijn er ook vele liefhebbers van schepen/boten en treinen. Je hoeft eigenlijk niet eens liefhebber te zijn om het handig te vinden hoe laat en waar een schip/boot of trein zich bevind. Op de onderstaande pagina’s kan je dat gemakkelijk doen:

Zelf een vlucht meemaken door mee te helpen of te besturen kan ook. Ga in een ballon staan en help mee de ballon te sturen, ga achter het stuur zitten van een zweefvliegtuig en geniet van alle rust hoog in de lucht door rond te zweven of ga achter het stuur van een klein vliegtuig voor een rondvlucht rondom het vliegveld.

Wat nog meer: voor de kleintjes heeft Playmobil speelgoed gemaakt om mee te spelen. Zo kan je een eigen vliegveld met vliegtuigen opstarten en het grootste plezier beleven: Playmobil

Tijd kost geld en plannen op vakantie of tijdens een zakenreis kunnen behoorlijk in duigen vallen als er vertraging is opgetreden. Je hebt in vele gevallen recht op vergoeding.