Vlucht volgen Corendon

corendon logoGa vluchten volgen van Corendon Dutch Airlines (CND). Vertrek je met de luchtvaartmaatschappij dan start je reis bij vertrekhal 3 om in te checken. Je kan ook inchecken op internet vanaf 48 uur en tot 5 uur voor vertrek. Met vliegcode CND of CAI een Corendon vlucht volgen? Over het algemeen vliegen met code CND zijn routes naar/richting Spanje. Kijk op de tweede live radar hieronder voor een vlucht naar/van Turkije. Zoom met de toetsen links bovenin uit voor een groter overzicht.

  •  U weet het vluchtnummer van de te volgen vlucht van Corendon;
  •  Klik op iconen + en – linksboven in het radarscherm om te zoomen;
  •  Klik op de vliegtuigen waarvan je verwacht dat het de vlucht is. Anders kruisje en volgende aanklikken;
  •  Bij juiste vliegtuig zie je de route, vliegtijd, snelheid, vluchtnummer etc. staan.
  •  De radar zal de vlucht volgen en je actuele informatie geven over het vliegtuig.

Vliegtuig volgen Corendon met vliegcode CND

Om vliegtuigen te volgen moet je goed zoeken op de radar want er zijn er niet veel en ook niet altijd aanwezig in de lucht.

Vlucht volgen Corendon met vliegcode CAI

Als je op vluchtnummer wilt zoeken kan je het best naar de aankomst– of vertrektijden pagina gaan om te bepalen waar het vliegtuig ongeveer is. Daar kan je ook de vluchtstatus zien. De meeste vluchten van Corendon Airlines gaan van Amsterdam naar Turkije en terug. Een van de populairste bestemmingen is Antalya. In nog geen 4 uur bereik je deze bestemming al met het vliegtuig. Vanuit het vliegveld zal je in de meeste gevallen met een shuttlebus naar je hotel gebracht worden.

Corendon is in 2000 opgericht door de ondernemers Atilay Uslu en Yildiray Karaer. Corendon is niet alleen een reisorganisatie. Ze hebben zelf ook een vloot.

Wat betekent vliegen met Corendon (van de reclame Cor en Don)? Het is de specialist in vakanties naar Turkije maar ondertussen ook vele andere Europese en verdere bestemmingen zoals Thailand, Gambia, Brazilië, Curaçao en Dubai. Een vlucht volgen van Corendon kan en dan zal je het type Boeing 737-800 tegenkomen op de radar. Of wellicht zie je de Corendon Boeing op het vliegveld. Dat kan bij de vele bestemmingen maar ook bij vertrek. In dit geval kan je ze volgen vanaf Amsterdam, Rotterdam/The Hague, Eindhoven, Maastricht of Groningen.

Corendon heeft ook een foundation opgericht. Hiermee willen ze de vakantiebestemmingen ondersteunen met projecten voor verduurzaming.

vlucht volgen corendon antalya turkije

Contactinformatie:
Corendon Dutch Airlines
023 7510606
info@corendon.nl
https://www.corendon.nl

Nieuws

  • Corendon heeft een nieuwe veiligheidsvideo geïntroduceerd ter gelegenheid van de lancering van de lijndienst tussen Schiphol en Curaçao. De video, met onder andere optredens van Jandino Asporaat’s typetjes, Judeska, en diverse andere BN’ers zoals Rico Verhoeven, Wendy van Dijk en Everon Jackson Hooi, zal te zien zijn op vluchten vanaf 3 november. Corendon gaat de concurrentie aan met KLM en TUI fly op deze route door een gehuurde Airbus A350-900 van World2Fly in te zetten. Het doel is om passagiers de Caribische sfeer al aan boord van het vliegtuig te laten ervaren. Oprichter Atilay Uslu kijkt uit naar de reacties op de video.
  • Zal er binnenkort weer een vliegtuig te volgen zijn van Corendon? Bij een Schiphol vertrek zal met reizigers op Corona testen. De eerste vlucht zal te volgen zijn op 26 juni naar de Turkse stad Antalya. Je zal het hotel in Turkije echter niet mogen verlaten. Corendon heeft ook een ander alternatief voor binnen Nederland. Een vakantie All-Inclusief in Zandvoort.
  • Na Weeze zullen er ook steeds meer vluchten te volgen zijn vanaf Maastricht Aachen Airport. De mogelijkheden met beschikbare slots worden bij Schiphol kleiner en Corendon ziet mogelijkheden in het zuiden van het land waar ook steeds meer vraag naar is.9 oktober 2019: Corendon Dutch Airlines vliegt nu ook naar het Griekse Preveza. De vluchten zullen te volgen zijn vanaf Schiphol Airport. Daardoor zullen de bestemmingen Lefkas en Parga ook worden opgenomen in de reisgids.