Vlucht volgen Corendon

corendon logoGa vluchten volgen van Corendon Dutch Airlines (CND). Vertrek je met de luchtvaartmaatschappij dan start je reis bij vertrekhal 3 om in te checken. Je kan ook inchecken op internet vanaf 48 uur en tot 5 uur voor vertrek. Met vliegcode CND of CAI een Corendon vlucht volgen? Over het algemeen vliegen met code CND zijn routes naar/richting Spanje. Kijk op de tweede live radar hieronder voor een vlucht naar/van Turkije. Zoom met de toetsen links bovenin uit voor een groter overzicht.

 •  U weet het vluchtnummer van de te volgen vlucht van Corendon;
 •  Klik op iconen + en – linksboven in het radarscherm om te zoomen;
 •  Klik op de vliegtuigen waarvan je verwacht dat het de vlucht is. Anders kruisje en volgende aanklikken;
 •  Bij juiste vliegtuig zie je de route, vliegtijd, snelheid, vluchtnummer etc. staan.
 •  De radar zal de vlucht volgen en je actuele informatie geven over het vliegtuig.

Vliegtuig volgen Corendon met vliegcode CND

Om vliegtuigen te volgen moet je goed zoeken op de radar want er zijn er niet veel en ook niet altijd aanwezig in de lucht.

Vlucht volgen Corendon met vliegcode CAI

Als je op vluchtnummer wilt zoeken kan je het best naar de aankomst– of vertrektijden pagina gaan om te bepalen waar het vliegtuig ongeveer is. Daar kan je ook de vluchtstatus zien. De meeste vluchten van Corendon Airlines gaan van Amsterdam naar Turkije en terug. Een van de populairste bestemmingen is Antalya. In nog geen 4 uur bereik je deze bestemming al met het vliegtuig. Vanuit het vliegveld zal je in de meeste gevallen met een shuttlebus naar je hotel gebracht worden.

Corendon is in 2000 opgericht door de ondernemers Atilay Uslu en Yildiray Karaer. Corendon is niet alleen een reisorganisatie. Ze hebben zelf ook een vloot.

Wat betekent vliegen met Corendon (van de reclame Cor en Don)? Het is de specialist in vakanties naar Turkije maar ondertussen ook vele andere Europese en verdere bestemmingen zoals Thailand, Gambia, Brazilië, Curaçao en Dubai. Een vlucht volgen van Corendon kan en dan zal je het type Boeing 737-800 tegenkomen op de radar. Of wellicht zie je de Corendon Boeing op het vliegveld. Dat kan bij de vele bestemmingen maar ook bij vertrek. In dit geval kan je ze volgen vanaf Amsterdam, Rotterdam/The Hague, Eindhoven, Maastricht of Groningen.

Corendon heeft ook een foundation opgericht. Hiermee willen ze de vakantiebestemmingen ondersteunen met projecten voor verduurzaming.

vlucht volgen corendon antalya turkije

Contactinformatie:
Corendon Dutch Airlines
023 7510606
info@corendon.nl
https://www.corendon.nl

Nieuws

 • De defensie heeft een vliegtuig van Corendon gehuurd om personeel naar Beiroet te vervoeren. De vlucht was te volgen vanaf Eindhoven Airport. Ook werd er een vliegtuig naar Beiroet gestuurd met honden en materiaal. Dit vliegtuig werd ter beschikking gesteld door het internationaal samenwerkingsverband Strategic Airlift Capability C-17.
 • 20 mei 2020: zal er binnenkort weer een vliegtuig te volgen zijn van Corendon? Bij een Schiphol vertrek zal met reizigers op Corona testen. De eerste vlucht zal te volgen zijn op 26 juni naar de Turkse stad Antalya. Je zal het hotel in Turkije echter niet mogen verlaten. Corendon heeft ook een ander alternatief voor binnen Nederland. Een vakantie All-Inclusief in Zandvoort.
 • 3 april 2020: Corendon zal geen vluchten meer uitvoeren tot en met 1 juni vanwege de coronacrisis.
 • 15 maart 2020: Corendon zal geen vluchten meer uitvoeren in de maand maart vanwege het coronavirus. Voor de bestemming Turkije zal er geen vlucht meer worden uitgevoerd tot 18 april.
 • Januari 2020: Na Weeze zullen er ook steeds meer vluchten te volgen zijn vanaf Maastricht Aachen Airport. De mogelijkheden met beschikbare slots worden bij Schiphol kleiner en Corendon ziet mogelijkheden in het zuiden van het land waar ook steeds meer vraag naar is.
 • Januari 2020: Corendon Airlines zal in de zomer van 2020 meer vluchten inzetten vanaf het vliegveld Weeze in Duitsland. Na Antalya zullen ook Hurghada in Egypte, Heraklion en Rhodos in Griekenland volgen. Corendon zal naast Ryanair vluchten vanaf de luchthaven laten vertrekken.
 • 6 december 2019: vanaf november 2019 kunt u zelf bepalen of u een transfer van het vliegveld naar het hotel wilt. Hiermee wil Corendon meespelen op de vraag naar Flexibiliteit.
 • 16 oktober 2019: het Spaanse Wamos neemt vele filialen over van Thomas Cook/Neckermann en gaat onder de naam van Neckermann weer reizen aanbieden waarom die van Corendon.
 • 10 oktober 2019: vanaf volgend jaar zal de maatschappij ook naar Bodrum vliegen vanaf Groningen Airport Eelde.
 • 9 oktober 2019: Corendon Dutch Airlines vliegt nu ook naar het Griekse Preveza. De vluchten zullen te volgen zijn vanaf Schiphol Airport. Daardoor zullen de bestemmingen Lefkas en Parga ook worden opgenomen in de reisgids.
 • 30 september 2019: Corendon heeft geen interesse in de Nederlandse tak van Thomas Cook. Er werd verwacht vanwege dat het een grote touroperator is .
 • 9 september 2019: vakantievluchten van Schiphol gaan naar het vliegveld van Lelystad. Corendon Airlines zal ook proberen om in flevoland vluchten te kunnen plannen.
 • 30 augustus 2019: Corendon vliegt al vanaf het vliegveld Maastricht Aachen maar gaat nu uitbreiden met de winterbestemmingen. Zowel op Spanje (Las Palmas en Tenerife) als Egypte (Hurghada) wordt op gevlogen. Daardoor zal er dagelijks een vliegtuig van Corendon Airlines naar de zon vertrekken. Naast de nieuwe bestemmingen vliegen ze al naar Antalya en Banjul. het vliegveld Maastricht Aachen zelf gaat ook uitbreiden met een hotel, meer parkeerplaatsen, eetgelegenheden en een casino.