Vlucht volgen TUI

Vlucht volgen TUI FLY Nederland om te kijken of je familie of vrienden al op de vakantie gearriveerd zijn. Of dat ze al weer thuis in Nederland of België weer terug zijn. Als je vliegtuigen van Tui gaat volgen zal je voornamelijk het type Boeing 737-800 tegenkomen. Echter hebben ze ook een Boeing 787-8 Dreamliner vliegtuig! Met meer dan 50 bestemmingen vliegt TUIFly voornamelijk naar zonbestemmingen. De TUI vlucht volgen naar de Caribbean, Spanje, Griekenland, Turkije, Dubai en bestemmingen in Afrika zoals Tanzania, Senegal, Kaapverdië en Egypte.

Vlucht volgen Tui Fly Nederland

TUI Contact Center
Telefoonnummer.: 0900-8847
Vanuit buitenland: +32 2 7178456
Openingstijden: Ma t/m za 08:00 – 23:00 uur Zondag 09:00 – 23:00 uur

Om vliegtuigen te vinden kan je op de Vliegtuigen Schiphol pagina kijken.

Nieuws

  • TUI zal 5 vliegtuigen met type Boeing 737 MAX 8 verkopen.
  • 24 mei 2020: Vlucht volgen Tui kan weer vanaf juni. Alle vluchten waren door de crisis namelijk geschrapt maar er zullen weer vliegtuigen vertrekken in het zomerseizoen. De eerste bestemming zal Palma zijn op het populaire eiland Mallorca, Spanje. De Canarische eilanden zullen ook snel volgen net zoals Griekenland.
  • 3 april 2020: zal niet meer vliegen tot en met 10 mei. De TUI Fly vluchten tot die tijd zijn dus geannuleerd en er zal naar een oplossing gezocht worden voor een alternatief en vergoeding.
  • 15 maart 2020: er word in de maand maart geen pakketreis meer aangeboden door TUI Nederland. Er worden wel gewoon vluchten uitgevoerd volgens de planning waar mogelijk vanwege inreisbeperkingen.
  • 9 februari 2020: op Antwerpen Deurne Airport wijken de vluchten van TUI Fly uit naar het grotere Brussels Zaventem Airport. Het gaat om de vluchten naar Tanger in Marokko en Alicante in Spanje. Vlucht volgen TUI in Nederland zal gewoon kunnen ondanks de storm.
  • Januari 2020: TUI heeft besloten om niet meer naar Florida te vliegen met de bestemmingen Orlando en Miami. Vanwege de concurrentie en groeiende vraag naar Curaçao zal de vlucht verplaatst worden. Er zijn vanaf mei 9 vluchten in de week te volgen naar het eiland waarvan 5 direct.
  • 10 januari 2020: TUI fly zal komende winter vliegen vanaf Düsseldorf Airport naar de Dominicaanse Republiek in de Caribbean en Mexico. Het is voor het eerst dat de maatschappij zulke lange vluchten uitvoert bij onze oosterburen. Een vlucht volgen van Tui zal eind dit jaar zijn en zal uitgevoerd worden met twee vliegtuigen type Boeing 787-8 Dreamliner.
  • 13 december 2019: een vlucht volgen van Tui Fly naar Suriname kon al 1 keer per week in de zomer maar dat worden komende zomer in 2020 2 vliegtuigen naar het Zuid-Amerikaanse land. TUI zet de frequentie dus voort vanuit de winter. TUI Fly wordt daarmee steeds meer concurrerend met goede prijzen. KLM vliegt 5 keer per week heen en weer.
  • 6 december 2019: in het zomerseizoen van 2020 kunt u nu ook TUIfly vluchten volgen in Duitsland die een verre bestemming hebben. In Nederland gebeurd dit al maar nu ook eindelijk in Duitsland. Ze zullen met een 787 Boeing naar de verre bestemmingen vliegen.