Vlucht volgen Düsseldorf Airport

Vliegt u vanaf Düsseldorf Airport (IATA: DUS, ICAO: EDDL) of ook wel op zijn Duits Flughafen Düsseldorf genoemd? Een Düsseldorf vlucht volgen doet u met onderstaande radar:

De meest populaire vluchten vanuit Düsseldorf gaan naar Antalya, Hurghada, Gran Canaria, Mallorca en Dubai.Düsseldorf airport vliegtuig volgen

Aankomst Düsseldorf

De aankomsttijden van Düsseldorf Airport:

Vertrek Düsseldorf

De vertrektijden van Düsseldorf Airport:

Adres

 • Flughafenstraße 105
 • 40474 Düsseldorf
 • Duitsland

Nieuws

 • Alitalia zal weer naar Düsseldorf vliegen. De vluchten zullen vanaf oktober te volgen zijn met een vertrek vanaf de Italiaanse stad Milaan. Alitalia zal richting de 50 procent van de normale planning vluchten uitvoeren vanaf oktober.
 • 6 maart 2020: Düsseldorf heeft een bijzonder panoramaterras. Het terras gaat echter tijdelijk dicht voor een geplande tijd van 12 weken. Helaas is het dan dus niet toegankelijk om een vliegtuig vanuit daar te volgen. Na de werkzaamheden is het uiteraard weer beschikbaar.
 • 27 februari 2020: zoals eerder gemeld zal TUI verre vluchten aanbieden vanaf Düsseldorf Airport. De eerste 2 Boeing Dreamliner modellen zijn binnen en er komen er nog 3 bij met een aankomst in Mexico en de Dominicaanse Republiek. De concurrentie ligt niet te slapen want Eurowings gaat ook verre vluchten aanbieden en Condor is ook bezig met een vertrek naar bestemmingen buiten Europa.
 • 6 februari 2020: vanaf vandaag kunt u vliegtickets kopen voor langeafstandsvluchten van Düsseldorf Airport kopen naar de Dominicaanse Republiek en Mexico met een aankomst vanaf 4 november 2020. 
 • 24 januari 2020: nu ook lange internationale vluchten volgen van TUI vanaf Düsseldorf. Ze zullen met Dreamliner vliegtuigen vliegen naar de Dominicaanse Republiek en naar Mexico.
 • 10 januari 2020: Düsseldorf Airport groeide afgelopen jaar wederom en dat met 5%. Het haalde bijna de 25,5 miljoen passagiers voor 2019. Honderden bestemmingen konden bereikt worden waar vluchten van TUI Fly aan heeft bijgedragen.
 • 13 december 2019: Eurowings is een luchtvaartmaatschappij met veel veranderende zomer- en wintervluchten. Zo zullen er geen vluchten meer te volgen zijn van 4 zomerbestemmingen vanaf de luchthaven Düsseldorf. De aankomsten die wegvallen zijn Las Vegas (VS), Havana (Cuba), Bangkok (Thailand) en Varadero (Cuba). Er wordt wel wederom uitgebreid (meer vluchten) op de VS met Miami en New York.
 • 6 december 2019: de Duitse luchthaven wordt steeds stricter met een aankomst of vertrek in de nacht om geluidshinder te voorkomen. Bij aankomsttijden later dan 23:00 is er een half uur uitloop. Mocht dat niet gehaald worden dan zal er moeten worden uitgeweken naar het dichtbij gelegen vliegveld Keulen. Eurowings en Condor die Düsseldorf Airport als thuisbasis hebben krijgen meer spelen om toch wat later te kunnen arriveren. Vertrektijden staat vast op uiterlijk 22:00 uur.
 • 5 december 2019: omdat het dichtbij gelegen vliegveld Weeze Airport het financieel moeilijk heeft zal de overheid moeten ingrijpen. Gebeurd dat niet, dan zal de luchthaven gesloten moeten worden. Voornamelijk kunt Ryanair vluchten volgen maar die verschuiven ook langzaam al naar Düsseldorf Airport.