Vlucht volgen Schiphol

Je kan live vluchten Schiphol volgen. Het is gemakkelijk online op je mobieltje op een radar te zien. Je kan eenvoudig in- en uitzoomen om een beter overzicht te krijgen. Selecteer elke willekeurige vlucht om te kijken van welke vliegmaatschappij deze is. Andere leuke weetjes zijn de vliegsnelheid, hoogte, waar het vandaan komt (en natuurlijk waar het van plan is om te landen) en hoe lang het duurt voordat deze gaat landen.

Online vlucht volgen Schiphol

Volg direct je vlucht hieronder:
Vluchten Schiphol Radar

Ga je wel eens vliegtuig volgen? Dan kan bovenstaande radar namelijk heel handig en leuk zijn. Je kan precies zien welk type vliegtuig gaat landen. Zo kan je ook op tijd klaar staan om mooie foto’s te maken. Komt er een vlucht aan met het type vliegtuig dat je al gezien hebt dan kan je lekker een blijven zitten om je patatje op te eten (als je bijvoorbeeld bij de Polderbaan zit. Een andere leuke fijne positie is bij de Mc Donalds vlak voordat de vliegtuigen landen (of opstijgen) bij de Kaagbaan.
Vertrek en aankomst Schiphol

Veel mensen laten zich wegbrengen en/of ophalen bij vliegveld Schiphol (Amsterdam). Het voordeel van onze bovenstaande radar is dat je die al vanuit huis kunt raadplegen om te kijken waar het vliegtuig op het moment is. Zo kan je perfect je rit naar het vliegveld afstemmen om niet daar urenlang voor niets te staan mocht het vliegtuig vertraging hebben. Het is trouwens misschien wat makkelijker bij het ophalen van familie of vrienden om bij vertrek te staan. Hier is veelal meer ruimte om te staan. Tevens is het voor de thuiskomers een kleine moeite om met de roltrap een verdieping omhoog te gaan. Als je dan toch veels te vroeg bent kunt u ook de vlucht volgen op Schiphol.

vlucht-volgen-schiphol

Share Button