Vliegtijden Schiphol

schiphol airport amsterdamDirect naar:

Voor de meeste mensen is de Luchthaven Schiphol Amsterdam de belangrijkste van het land. Hier vertrekken en arriveren tenslotte ook de meeste vluchten vandaag met passagiersvluchten, helicopters, vrachtvliegtuigen, prive jets etc. Met grotere en langere banen vergeleken met Eindhoven en Rotterdam zullen hier wel de grootste vliegtuigen zoals de A380 en de Antonov kunnen landen en vertrekken. Waarom wil je de aankomsttijden Schiphol en vertrektijden Schiphol eigenlijk weten?

Nou eigenlijk om meerdere redenen:

  • Weten wanneer je vliegtuig vertrekt om te zien of het op tijd is of dat er misschien vertraging is opgetreden.
  • Makkelijk voor de mensen die je moeten of willen ophalen nadat je terugkomt van een heerlijke vakantie of zakenreis.
  • Voor de vliegtuigen spotters die willen weten waar welk vliegtuig zal gaan landen en hoe laat. Door het volgen van vluchten weten ze makkelijk of ze hun camera alvast klaar moeten zetten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Standaard staat het onderstaande programma geselecteerd op de aankomsttijden van de vluchten. Omdat het soms druk is zie je alleen maar vlucht van de afgelopen 5 minuten staan en soms zelfs niet eens. Ditzelfde geldt als je de vertrektijden wilt volgen. Het is daarom belangrijk om het vluchtnummer, stad van herkomst of luchtvaartmaatschappij bij de hand te houden om hier naar te zoeken. Eenmaal een vlucht geselecteerd dan kan je de tijden zien. Handig ook dat je ziet in welke aankomsthal met bagageband te zien krijgt.
aankomsttijden schiphol

Aankomsttijden Schiphol

Vind je onderstaande schema niet duidelijk? Dan hebben we een alternatief op de volgende pagina:


vertrektijden schiphol

Vertrektijden Schiphol

Vind je onderstaand schema niet handig? Kijk dan op de volgende pagina:

Schiphol-Amsterdam-Airport-appTijden op je mobiele telefoon volgen? Zoek dan op je smartphone naar Schiphol Amsterdam Airport om de app te downloaden en te installeren met het logo dat hier bij hoort. Op deze app vind je gemakkelijk vluchtinformatie, locaties, winkels en diensten. Is er iets veranderd? Geen probleem want met de Schiphol Amsterdam Airport app ben je altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Weet je niet hoe je bij een bepaalde gate komen? Met de app zie je precies hoe je moet lopen en vind je andere interesses op de plattegrond. Ook andere diensten zoals parkeren kan je regelen. Je kan in notime reserveren, parkeerinformatie inzien, alles omtrent ophalen en wegbrengen en overige informatie aanvragen voor een reservering. Een van de meest handige functies is het zoeken van vluchten op je telefoon. Je blijft up-to-date met notificaties.

Waar kan je nog meer makkelijk tijden zien van vertrekkende of aankomende vluchten? Op Teletekst (ja dit bestaat nog!) kan dit ook 🙂 Je kan niet zo makkelijk op de populaire luchtvaartmaatschappijen zoeken dan. Deze zijn KLM, Transavia, Easyjet, Corendon en TUIfly.

Nog andere actuele data? Ja, op de aankomsttijden Schiphol website.

Share Button