Vertrektijden Eindhoven airport

eindhoven airport vertrek logoDe vertrektijden bij Eindhoven Airport komen steeds korter op elkaar. Reizen vanaf het vliegveld van Eindhoven wordt met het jaar populairder. Er komen steeds meer bestemmingen bij met meer vliegtijden en vertrekken en dat voor de goedkoopste vliegprijzen. De luchthaven van Eindhoven is echter wel voornamelijk voor Europese vluchten ondanks dat de baan niet eens zo heel kort is met 3km lengte. Wil je weten of je vlucht op tijd vertrekt of dat er door omstandigheden zoals het weer of operationele problemen vertraging is? Kijk dan snel op onderstaand actueel overzicht.

actuele vertrektijden eindhoven airport

Eindhoven Airport vertrektijden opzoeken

Tijden van vertrek zijn gemakkelijk op te zoeken in bovenstaand schema. Zie de bestemming van de vluchten, de luchtvaartmaatschappij, het vluchtnummer en of deze onder, gepland, vertraagd of geannuleerd is. De departures worden per tijdsframe van 3 uur aangegeven die eenvoudig geselecteerd kunnen worden voor vandaag. Ook de aankomsttijden van Eindhoven Airport zijn op te zoeken. Het kan nog wel eens lastiger zijn bij het zoeken van vluchten die vanaf Schiphol vertrekken. De luchtvaartmaatschappijen die je het meest voorbij ziet komen zijn Ryanair en Transavia. Er vertrekken ook vluchten van het steeds populairdere Wizz Air die goedkope vliegtickets aanbiedt naar het oosten van Europa. Andere maatschappijen die je ook ziet zijn JetairFly, Iberia/Vueling (Spanje), SunExpress (Turkije), Corendon Air, Pobeda (Rusland).

Niet is zo vervelender als vertrekken met vertraging omdat je al op het vliegveld zit. Blijf daarom voor de vlucht goed op onze website vliegtuigvolgen.eu kijken voor de actuele vertrektijden van Eindhoven.

Meer informatie op de officiële website van Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport parkeren en vertrektijden

Veel mensen die in Nederland of België wonen kiezen er voor om vanaf het vliegveld van Eindhoven te vertrekken vanwege een bepaalde bestemming of juist de goedkope vlucht. Het meest handige voor het grote deel van de passagiers zullen per auto arriveren (openbaar vervoer is lastiger te komen vergeleken met andere luchthavens). Je kan de auto gemakkelijk vlakbij parkeren. Andere mogelijkheden zijn Valet Parking (voor de terminal de auto achterlaten die door iemand anders op een beveiligde parkeerplaats wordt gezet) of Shuttle Parking (meestal goedkoper; het is wat verder weg van het vliegveld parkeren en met een busje naar de terminal). Als je dit voor vertrek regelt zal je rustiger aankomen.

Vluchten volgen

Vliegtuigen volgen kan goed met onderstaande radar in combinatie met bovenstaand schema. Of u nu de aankomst, het vertrek of gedetailleerde informatie van het vliegtuig wilt weten, klik op een geel vliegtuigje. Klik ernaast om het venster weer weg te halen en een nieuwe selectie te maken. 

Adres Eindhoven Airport

 • Luchthavenweg 25
 • 5657 EA
 • Eindhoven, Noord-Brabant
 • Tel: 0900 9505 (vanuit buitenland +35 227 000 767 en te bereiken tussen 06.00 en 00.00 uur)
 • Mail: info@eindhovenairport.nl
 • Sociale media: twitter.com/ehvairport
 • Openingstijden vliegveld: 04.30 – 00.00 (gesloten van 00:00 tot 04:30)
 • locatie eindhoven airport
 • Eindhoven Airport App is nog niet beschikbaar

Nieuws:

 • 18 augustus 2019: na twee storingen met het systeem om bagage in te checken is het lot voor de derde keer toegeslagen. Volgens de woordvoerder hebben geen passagiers hun vlucht gemist.
 • 13 augustus 2019: er was een storing met het bagagesysteem op het vliegveld. Daardoor moesten alle passagiers de bagage handmatig laten inchecken. Tientallen mensen hebben hun vlucht gemist. Oorzaak van de storing is niet bekend.

Share Button