Vertrektijden Eindhoven airport

Reizen vanaf het vliegveld van Eindhoven wordt met het jaar populairder. Er komen steeds meer bestemmingen bij en dat voor de goedkoopste vliegprijzen. De luchthaven van Eindhoven is echter wel voornamelijk voor Europese vluchten ondanks dat de baan niet eens zo heel kort is met 3km lengte. Wil je weten of je vlucht op tijd vertrekt of dat er door omstandigheden zoals het weer of operationele problemen vertraging is? Kijk dan snel onderstaand actueel overzicht.

Vluchten volgen Eindhoven Airport vertrek

Wil je toch de aankomsten op Eindhoven weten? Klik dan even op aankomsttijden!

Tijden van vertrek zijn gemakkelijk op te zoeken in bovenstaand schema. Dat kan nog wel eens lastiger zijn bij het zoeken van vluchten die vanaf Schiphol vertrekken. De luchtvaartmaatschappijen die je het meest voorbij ziet komen zijn Ryanair en Transavia. Er vertrekken ook vluchten van het steeds populairdere Wizz Air die goedkope vliegtickets aanbiedt naar het oosten van Europa. Andere maatschappijen die je ook ziet zijn JetairFly en Iberia/Vueling.

Niet is zo vervelender als vertrekken met vertraging omdat je al op het vliegveld zit. Blijf daarom voor de vlucht goed op onze website vliegtuigvolgen.eu kijken voor de actuele situatie van je vlucht.

Share Button