Vertrektijden Eindhoven airport

De vertrektijden bij Eindhoven Airport komen steeds korter op elkaar. Reizen vanaf het vliegveld van Eindhoven wordt met het jaar populairder. Er komen steeds meer bestemmingen bij en dat voor de goedkoopste vliegprijzen. De luchthaven van Eindhoven is echter wel voornamelijk voor Europese vluchten ondanks dat de baan niet eens zo heel kort is met 3km lengte. Wil je weten of je vlucht op tijd vertrekt of dat er door omstandigheden zoals het weer of operationele problemen vertraging is? Kijk dan snel onderstaand actueel overzicht.

actuele vertrektijden eindhoven airport

Eindhoven Airport vertrektijden opzoeken

Tijden van vertrek zijn gemakkelijk op te zoeken in bovenstaand schema. Dat kan nog wel eens lastiger zijn bij het zoeken van vluchten die vanaf Schiphol vertrekken. De luchtvaartmaatschappijen die je het meest voorbij ziet komen zijn Ryanair en Transavia. Er vertrekken ook vluchten van het steeds populairdere Wizz Air die goedkope vliegtickets aanbiedt naar het oosten van Europa. Andere maatschappijen die je ook ziet zijn JetairFly en Iberia/Vueling.

Niet is zo vervelender als vertrekken met vertraging omdat je al op het vliegveld zit. Blijf daarom voor de vlucht goed op onze website vliegtuigvolgen.eu kijken voor de actuele vertrektijden van Eindhoven.

Meer informatie op de officiële website van Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport parkeren en vertrektijden

Veel mensen die in Nederland of België wonen kiezen er voor om vanaf het vliegveld van Eindhoven te vertrekken vanwege een bepaalde bestemming of juist de goedkope vlucht. Het meest handige voor het grote deel van de passagiers zullen per auto arriveren (openbaar vervoer is lastiger te komen vergeleken met andere luchthavens). Je kan de auto gemakkelijk vlakbij parkeren. Andere mogelijkheden zijn Valet Parking (voor de terminal de auto achterlaten die door iemand anders op een beveiligde parkeerplaats wordt gezet) of Shuttle Parking (meestal goedkoper; het is wat verder weg van het vliegveld parkeren en met een busje naar de terminal). Als je dit voor vertrek regelt zal je rustiger aankomen.

Adres Eindhoven Airport

  • Luchthavenweg 25
  • 5657 EA
  • Eindhoven, Noord-Brabant
  • Tel: 0900 9505 (vanuit buitenland +35 227 000 767 en te bereiken tussen 06.00 en 00.00 uur)
  • Mail: info@eindhovenairport.nl
  • Sociae media: twitter.com/ehvairport
  • Openingstijden vliegveld: 04.30 – 00.00

 

Share Button